Certificaten uitreiking

Trots kunnen wij mededelen dat Metaobjects vandaag de certificaten voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 in ontvangst heeft genomen. Deze certificeringen zijn internationaal erkende normen voor kwaliteit (ISO 9001) van ons werk en informatiebeveiliging (ISO 27001) van onze data en de data van onze klanten. Daarnaast wordt de NEN7510 certificering in veel gevallen als eis gesteld voor informatiebeveiliging door zorginstanties.

Wij zijn blij dat we onze afnemers nu daadwerkelijk kunnen tonen dat de beveiliging van hun data voor ons topprioriteit is. Extra bijzonder is dat er tijdens de audit in december 2018 geen enkele bevinding voor ons als organisatie aan het licht gekomen is.

Pieter Kloetstra & Robin Beiler, Business Consultants bij Bouw & Van de Meerendonk en actief betrokken bij de totstandkoming van de certificeringen: “Metaobjects is een zeer professionele organisatie die graag een tien met een griffel wil behalen. De intensieve samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we dicht bij het product en de dienstverlening van Metaobjects zijn gebleven. Hierdoor hoefden we geen tijdrovende procesveranderingen door te voeren, maar konden we ons focussen op het inrichten van een praktisch managementsysteem met kwalitatief uitstekende beschrijvingen en analyses!”

Klanttevredenheid

Ons streven naar uitstekende klantenservice in combinatie met een gebruiksvriendelijk én een compleet softwarepakket vraagt om toewijding, inzet en tijd. Als Metaobjects hebben we dit altijd al heel belangrijk gevonden maar daar een getal op plakken deden we nog niet. Om erachter wat onze klanten van ons vinden en tegelijk mogelijke verbeterpunten aan het licht te brengen hebben we daarom een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.

We zijn dan ook erg blij met de 8,7 die we gekregen hebben!

In 2019 gaan we ons best doen om dit cijfer minimaal te evenaren door middel van nieuwe ontwikkelingen aan ons platform en door samen met onze gebruikers op zoek te gaan naar manieren om jullie werk makkelijker te maken.

Workplace

Op 6 november 2018 vond de tweede klantendag van Metaobjects plaats. Deze editie geen reis naar het zuiden maar een dag centraal gelegen in Utrecht, in een kerk waar op zondag nog een mis wordt gehouden. Robert van Poelgeest: “Bij binnenkomst kregen bezoekers meteen een wow-effect van de indrukwekkende locatie. Geweldig dat we dat gevoel de hele dag hebben weten vast te houden.”

Met een boeiend programma waarin verschillende communicatievormen met jongeren werden behandeld en waarin bezoekers kennis hebben gemaakt met de eerste werkende versie van het Jeugdvolgsysteem op het nieuwe platform ‘A-Next’ is er een goede basis gelegd voor een leuke én interessante dag. Onderling contact tussen klanten uit heel Nederland en het complete team van Metaobjects heeft net als bij de eerste editie opnieuw gezorgd voor leuke gesprekken waar zeker een vervolg aan gegeven zal worden.

Workplace

Het vernieuwde platform waar onder andere onze sociaal-domein applicaties en een cliëntvolgsysteem op draaien heeft ook voor organisaties die geen overheid vormen een geweldige toegevoegde waarde. Rob Stad, consultant bij Metaobjects, licht toe: “De kern bestaat namelijk uit het stapsgewijs begeleiden van gebruikers in hun werkproces. Daarbij is het platform volledig flexibel in te richten naar het proces van de organisatie. We hebben de mogelijkheid om de klant met hun eigen naamgeving en hun eigen stappen te laten werken. We zullen daarbij samen met de klant kijken naar hun wens en de applicatie zal aanvoelen als maatwerk. Tel daarbij op dat we tal van rapportages hebben toegevoegd zodat het al in een vroeg stadium mogelijk is om in te spelen op zaken die opvallen.” Hierbij voldoet Metaobjects uiteraard aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en privacy.

Benieuwd of dit iets voor uw organisatie is? Heeft u interesse? Neem dan contact op met Rob Stad via +31 (0)40-750 1614 of per email via verkoop@metaobjects.nl